Bungalow beschikbaar

Camping bij Bergen aan Zee

Camping bij Bergen aan Zee

Bent u toe aan een vakantie waar u volledig tot rust kunt komen op een camping vlakbij Bergen aan Zee? Gunt u uw familie een prachtige vakantie op een camping aan een van de mooiste stranden in de omgeving van Bergen aan Zee? Bij camping en bungalowpark Jamarco kunt u en uw gezin volledig ontspannen en genieten van de prachtige omgeving rondom Bergen aan Zee. Heeft u ook een hond die deel uitmaakt van uw gezin? Bij vakantiepark Jamarco is het mogelijk om maximaal 2 honden mee te brengen!

Kom volledig tot rust op Camping en Bungalowpark Jamarco

Op ons bungalowpark kunt u genieten van verschillende vakantiehuisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Zo kunt u met een gezelschap één of meerdere huisjes naast elkaar huren en genieten van alles wat ons vakantiepark en de omgeving te bieden heeft. Een combinatie van kamperen met uw eigen kampeermiddel en een huisje huren op ons park is ook mogelijk. Wij hebben een keuze uit 4 verschillende typen bungalows.

Vakantiehuis type A (2 tot maximaal 5 of 6 personen)

Vakantiehuis type B (8 tot maximaal 10 personen)

Vakantiehuis type C (2 tot maximaal 5 of 6 personen)


Vakantiehuis type D (8 tot maximaal 12 personen)

In de omgeving van camping en bungalowpark Jamarco in Schoorl is genoeg te beleven. Zo kunt u het prachtige strand bereiken met een mooie wandeling of fietstocht door de duinen, maar als u van paardrijden houdt kunt u ook een paard huren bij manege van Poelenburgh in Schoorl.
Een dagje winkelen in Alkmaar of een lekker hapje eten in Schoorl. Ons vakantiepark is gelegen naast een bos en aan de rand van het schitterende duingebied van Schoorl een bezoek aan ons ons bungalowpark met leuke speelattributen is een groot genot, uw kinderen hoeven zich seconde te vervelen!

Reserveer snel een gezellige bungalow

U en uw gezin gaan heerlijk tot rust komen op ons vakantiepark met camping en bungalows in de omgeving van Bergen aan Zee, Egmond aan Zee en Schoorl aan Zee. Reserveer snel één van de bovenstaande bungalows of vul het contactformulier in wanneer u nog vragen heeft. U kunt ook natuurlijk even bellen, ons telefoonnummer is 072-509 1492.

Anderen bekeken ook:

Fijn op vakantie, op familie camping

Huisje huren bij Strand, fijn op vakantie.

Wandel vierdaagse Alkmaar


Bungalowpark vlakbij Alkmaar
   

Familiecamping Noord Holland

Home

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht